Onderhoud op maat

Het onderhoud op het juiste moment

Door het gebruik van MAS24 heeft u de zekerheid dat alle onderhoudswerkzaamheden op het juiste moment gebeuren en houdt u een overzicht op werkzaamheden die niet of niet op tijd worden uitgevoerd. In een opslag heeft u een overzicht op de status van alle onderhoudsobjecten en de openstaande werkzaamheden hier op. Het wordt direct inzichtelijk hoe onderhoudsmedewerkers omgaan met de onderhoudswerkzaamheden en hierop is direct actie op te ondernemen met onderbouwing door de gegenereerde data.

Geheel naar wens op te bouwen

MAS24 is geheel flexibel zelf op te bouwen zodat het voor elke branche en industrie toepasbaar is, bijvoorbeeld scheepsvaart, wagenpark beheer, onroerend goed, etc.
Bij de start van de opbouw is MAS24 nog leeg en u kunt alle categorieën, groepen, objecten en taken zelf volledig aanmaken. In de praktijk maakt u bijvoorbeeld de categorie bedrijfsauto’s aan, met groep combo’s en personenauto’s. U kunt taken aanmaken voor het object bijvoorbeeld combo10, sub-object motor of objectonderdeel startmotor. Voor schepen kunt u bijvoorbeeld de categorie binnenvaartschepen aan, groep containerschepen. U kunt hierin de “Nieuw Amsterdam” aanmaken, met als hoofdobjecten de hoofdmotor, bakboordmotor, lieren etc. U zoomt verder in met de sub-objecten en objectonderdelen. U kunt taken zowel aan een hoofdobject (bijvoorbeeld keuringen), sub-object (onderhoud motor) als aan een object onderdeel (revisie startmotor) koppelen.
Objectonderhoud (taken) kan worden aangemaakt op basis van draaiuren, afstand en andere teller-gebaseerde onderhoudstaken, maar ook op vaste datum of repeterend per aantal dagen, weken maanden of jaren.

De categorieën en groepen helpen u als de organisatie groter is snel te selecteren naar een bepaald object. Ook taken kunnen worden toegewezen aan een bepaalde categorie en/ of groep zodat het toewijzen van taken sneller en duidelijker is. Om de opbouwsnelheid van MAS24 verder te verhogen kunnen taken worden gebundeld tot templates als bijvoorbeeld compleet onderhoud voor een bepaalde motor of kunnen (sub) objecten worden gekopieerd en aangepast. Objecten kunnen worden verdiept in sub-objecten en objectonderdelen, dus een auto heeft als sub-object de motor die als objectonderdeel een startmotor heeft. Aan alle 3 de niveaus kunnen werkzaamheden of templates worden toegewezen. Objectonderhoud kan worden aangemaakt op basis van draaiuren, afstand en andere teller-gebaseerde onderhoudstaken, maar ook op vaste datum of repeterend per aantal dagen, weken maanden of jaren.

Dagelijkse updates

MAS24 geeft dagelijks alerts per mail naar de betreffende onderhoudsmedewerkers, maar ook een overzicht van de alerts naar de leidinggevende. Hierin staat tevens vermeld het aantal dagen dat het onderhoud inmiddels achterstallig is. Bij elke taak is automatisch of zelf te kiezen het aantal dagen, kilometers of draaiuren dat de onderhoudsmelding al gemeld wordt voordat deze ook daadwerkelijk uitgevoerd zou moeten zijn.

MAS24 wereldwijd eenvoudig te gebruiken

De cloudopbouw van MAS24 zorgt er voor dat medewerkers overal ter wereld gebruik kunnen maken van de oplossing, via het device wat past bij de locatie waar de gebruiker zich bevindt. MAS24 is meertalig van opbouw, Nederlands en Engels zijn standaard inbegrepen, andere talen zijn optioneel te implementeren. Binnen MAS24 zorgt de uitgebreide helpfunctie voor ondersteuning direct bij elk invulveld, de handleiding helpt u verder MAS24 bij het eerste gebruik juist in te richten.